fbpx

Me in 30 seconds

Me in 30 seconds

Pasiunea pentru desen o am de când eram mic, asta s-a dezvoltat într-o pasiune pentru graphic design şi apoi în pasiunea pentru calculatoare, programare. Îmi place enorm de mult ceea ce fac acum încât am zile în care lucrez 14 – 16 ore în continuu. Întotdeauna am preferat munca în defavoarea distracţiei, sunt pasionat să învăt, să mă dezvolt în permanenţă, să testez lucruri noi şi nu doar în domeniu meu.

Am reuşit să-mi transform pasiunea într-un business de zi cu zi, în care ajut companiile care sunt la început de drum să fie prezente în mediul online, să vândă mai mult cu ajutorul unui ecommerce sau vor să îşi automatizeze un sistem
de e-learning şi nu numai.

Firma se cheama “ICEY”. Brandul este inspirat din numele câinelui meu😊

Poveștile antreprenorilor cu care lucrez mă inspiră de fiecare dată, iar entuziasmul și autenticitatea poveștiilor e întotdeauna un motiv pe baza căruia aleg să lucrez cu ei. Colaborările cu antreprenori din Germania, Franța mi-au lărgit orizonturile și mi-au dat ocazia să explorez piețe dar și tipuri de consumatori diferiți.

Aşa că dacă vrei un site sexy, poţi arunca o privire peste lucrările mele – AICI – şi nu ezita să mă contactezi 😊.

Abia aştept să lucrăm împreună.

Icey in 1 minute

Cine este icey?
L-am vazut pe pagina de Facebook “Animal Life Sibiu”, era atat de dragut incat n-am mai stat pe ganduri si am fugit sa-l iau, era parasit pe o strada din Sibiu.
Era blocat sub o masina, a trebuit sa ridic masina respectiva pe cric pentru a-l putea scoate de acolo (in timp ce ridicam masina ma gandeam daca o sa treaca politia sa ma intrebe de sanatate :)) ).

Din ziua aceea am devenit cei mai buni prieteni, mereu cand sunt la birou vine si sta cu mine, impreuna cu cele doua cateluse pe care le-am adoptat. 

Este expert in “Love sharing”, este imposibil sa nu te indragostesti de el. <3

P.S. Mai am 2 caini pe nume Cookie si Milka care completeaza echipa lui Icey:))