fbpx

logo[vc_empty_space height=”0px”]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis[vc_empty_space height=”0px”]

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com

 Bold. Beautiful. 
 Beyond Effective! 

Salut si bine ai venit!

Esti in locul potrivit pentru că am pregatit ceva special pentru tine! 

Dar mai intai sa-ti spunem putin despre noi – suntem o echipa de 5 specialisti in diferite domenii ale online-ului si un catelus care ne tine cu zambetul pe buze – ICEY.
Click pe butonul de mai jos pentru a ne cunoaste pe fiecare

Imagineaza-ti un logo realizat pe placul tau - GRATUIT

Ce trebuie sa faci? Doar completeaza brief-ul de mai jos si ajuta-ne sa te intelegem mai bine pe tine si brand-ul tau. 

Momentan formularul este in faza de testare – daca il completezi si ne ajuti cu un feedback (a fost usor de inteles, de completat, te-a ajutat sa descoperi la randul tau nevoile, etc.), noi iti livram un LOGO GRATUIT, pe baza informatiilor completate de tine.

Servicii

Site de Prezentare

Îți construim un website de prezentare inedit, personalizat în funcție de nevoile tale. Colaboram strans cu tine si livram doar website-uri inedite, construite în platforma WordPress, in conformitate cu reglementarile GDPR, adaptate pentru mobil si optimizate SEO, pentru o experienta de navigare optima.

Magazine online

Conturam impreuna cea mai eficienta solutie pentru ca magazinul tau online sa nu treaca neobservat! Stim ca succesul in domeniul marketplace-urilor tine de o strategie clara si de un magazin online atragator - de aceea oferim nu doar un website, ci o experienta completa de cumparare pentru clientii tai.

Materiale Grafice

Realizam materiale grafice de efect, ce transmit cu usurinta informatia catre clientii tai. Oferim materiale complete pentru online si offline, optimizate si pregatite de livrare in functie de mediul si formatul necesar.

Logo

Primul pas in conturarea unei identitati vizuale puternice este intelegerea esentei si mesajului brandului. In urma completarii unui brief de creatie de catre client, designerii nostri stabilesc directia grafica pentru a inova in materie de logouri.

Cu cine lucram noi

Click pe logo pentru a vedea site-ul

Recenzii

Play Video

Contact

Ne bucuram ca vrei sa intri in contact cu noi.

Alte date de contat, in caz ca ai nevoie:

Tel: +40784418416
Email: mihaiciufudean[@]icey.ro

Deschide
Icey aici! Ai nevoie de ajutor?
Hello 👋
Te pot ajuta cu ceva?