fbpx

logo[vc_empty_space height=”0px”]Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis[vc_empty_space height=”0px”]

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com

Who is Icey?

Ham – eu sunt Icey. Da, stapanul a numit business-ul la fel ca pe mine.
De ce? Pentru ca aduc buna dispozitie, creativitate si un zambet de fiecare data cand ma vezi. Asa va fi si website-ul tau dupa ce echipa mea se va ocupe de el.
Ai incredere, sunt oamenii mei preferati!

icey-the-dogo
mihai-ciufudean-icey2

Mihai Ciufudean

FOUNDER & CEO
Salut, sunt Mihai si pana de curand faceam site-uri si branding care sa te scoata in evidenta pe internet, acum  am inceput sa fac mai mult.
Sa conectez visul tau cu clientii tai printr-un brand si website exceptional.

The amazing team!

mihaelalemnaru

Mihaela

Content & Social

Sunt scriitor de continut si specialist in comunicarea online de peste 4 ani, atat pentru brand-uri, cat si pentru persoane publice sau antreprenori.Impreuna gasim mesajul potrivit pentru publicul tau tinta si il transmitem intr-un mod creativ, pe retelele sociale sau prin continut de valoare.

vlad

Vlad

Web Developer

Cei peste 7 ani de experienta cu tehnologiile web precum PHP, HTML, CSS, JavaScript, WordPress si altele nu ar fi relevante intr-o descriere generala despre mine. Dar faptul ca ma trezesc in fiecare dimineata cu gandul la ele si la ce as putea face maret, ma face sa par nebun. Sau doar un pasionat incurabil.

catalina

Catalina

Marketing Expert

Drumul meu in Digital Marketing a inceput in urma cu aproximativ 10 ani, timp in care am avut ocazia sa parcurg toate ariile marketingului digital. Am imprementat campanii pentru companii mici, aflate la inceput de drum, dar si pentru companii Okazii, McDonalds, toate astea cu pasiune si entuziasm.

claudiu

Claudiu

Graphic & Video

Daca ar fi sa aleg un singur cuvant care sa ma descrie ar fi creativitate. Sunt curios si mereu invat lucruri noi - testez, analizez si imbunatatesc. Cred ca fiecare are cate o poveste ce merita impartasita in mediul online intr-un mod vizual, inedit si original - iar eu sunt aici pentru a face acest lucru!

Deschide
Icey aici! Ai nevoie de ajutor?
Hello 👋
Te pot ajuta cu ceva?